Anders är en webbutvecklare och hårdrockare som gillar brädspel, kaffe och öl.

Detta är ett arkiverat inlägg, som importerats hit för referens. Det kan se konstigt ut och innehålla utdaterad information eller inaktuella åsikter.

Överaskning!

Passar helt fräckt på att byta layout igen, helt utan förvarning. Nuvarande layouten skapades på ungefär en timme och heter (ganska passande) nude.

Den gamla layouten ligger kvar, och kommer att göras tillgänglig igen. Jag har nämligen ett on-the-fly skript för layouthantering på ritbordet, som kommer att göra det möjligt för besökare att välja layouter och spara ändringar - antingen temporärt, som i att sidan är nollställd varje gång den besöks, eller permanent genom att spara inställningarna i en cookie.

Detta skript kommer troligtvis upp nästa gång jag är skitless på livet i synnerlighet och flyr till det enda jag har till hands för att hantera det själv (gitarren är i Sundsvall, jag är i Söderhamn ... ).

Jag gillar avskalade layouter. Det tar inte fokus från innehållet, och fungerar så gott som alltid. Jag föreställer mig att de flesta inte håller med mig, men lyckligtvis föredrar jag att låta besökarna själva får göra webbplatsen personlig.