Anders är en webbutvecklare och hårdrockare som gillar brädspel, kaffe och öl.

Detta är ett arkiverat inlägg, som importerats hit för referens. Det kan se konstigt ut och innehålla utdaterad information eller inaktuella åsikter.

Förlåt, catahyaner

Förlåt, kära Catahyaner. Jag är ledsen för att jag inte finns hos er längre i den tid av förändring som ständigt vilar över föreningen. Jag ber om förlåtelse för att jag inte kunnat ställa upp och arbeta med mina plikter som layoutansvarige för Catahya 2 på senare tid. Det har inte kunnat hjälpas.

Jag kan direkt säga anledningen till mitt val att lämna er: jag har inte gnistan för Catahya kvar. När gnistan är borta är det inte roligt längre. Föreningsarbete måste vara roligt för att man skall orka fortsätta. Under en lång tid bet jag ihop, i tron om att jag skulle få tillbaka något. Så blev aldrig fallet, och därför är jag nu ute ur föreningen för att gå vidare med mitt liv. I've killed my darling.

Catahya.net har gått hand i hand med mig länge. Sidan och föreningen har överlevt min student, tre år av universitetsstudier och tre flickvänner. När arbetet för att utveckla Catahya organiserades hade jag som 17-åring programmerat ASP i två månader. Nu är jag snart 23, får snart fil.kand. och söker jobb som utvecklare.

Jag minns en underbar tid mellan nyår 2002 fram tills min artonårsdag i mars 2003, på den tiden när Catahya var allt. Den tiden kommer jag alltid att minnas med värme. För den tiden tackar jag Diminuendo, Haldir, Incanus, Tincocar, Saraldor, Elothiel, Mejjad, Tauriel, kotte och diverse andra.

Jag önskar er, kära catahyaner, lycka till i fortsättningen. Jag har all tro i världen att det kommer att lösa sig med de problem som idag finns. Tänk bara på att värna om de riktiga resurserna innan det är försent: de nya, hungriga medlemmarna som har samma engagemang och gnista som somliga av oss gamla gubbar förlorat.

Somliga problem finns bara om man letar för noga.