Anders är en webbutvecklare och hårdrockare som gillar brädspel, kaffe och öl.

Detta är ett arkiverat inlägg, som importerats hit för referens. Det kan se konstigt ut och innehålla utdaterad information eller inaktuella åsikter.

2008, året som gått

2008 var ett bra år, på såväl personlig plan som proffesionellt. Musiken har fått mer fokus än någonsin.

Proffesionellt jobbade jag ett helt år, där jag lämnade bakom mig tiotusentals rader JavaScript och även litet PHP. Dessvärre gjordes det mesta utan någon feedback på bloggen, men några små grejor som exempelvis en enkel ticker med javascript fick utrymme här. Jag hoppas kunna blogga mer om mina smådilemman i år. Tanken är också at utforska ny okänd mark som Adobe AIR, Adobe Flex och Ruby On Rails. Värst mycket design blev det inte 2008, men jag hoppas på att bättra mig då jag insett att jag saknar den typen av webbutveckling.

Hägrans första skiva spelades in, efter att ha legat på is i över två år. Jag musikerar friskt fortfarande och hoppas på att kunna slutföra minst en skiva till nästa år. Min musik är mycket mörk nu för tiden, och jag väljer att inte försöka göra något åt det utan hoppas snarare på att mit skapande ska mutera på egen hand. Hägrans hemsida är en modern, minimal sajt med badges för Hägrans tumblr och Hägrans twitter.

Personligen fick jag ett helt år utan studier, mitt allra första av det slaget. Jag blev bilägare, blev ägare av bostadsrätt och senare sambo. Jag gick dessvärre upp nästan 20 kg, främst på grund av att livet varit mig för gott för att ta hand om mig själv. Det är en detalj som jag planerar att göra något åt under 2009.

CiA fick inte upp sin sajt i år heller. Tråkigt. Däremot gick Norrflugans sportfiskeklubb live, dessutom med MWA under huven.

Jag klippte inte heller av håret 2008. Det återstår att se som det får stanna ett år till.

God fortsättning till er alla.