Anders är en webbutvecklare och hårdrockare som gillar brädspel, kaffe och öl.

Detta är ett arkiverat inlägg, som importerats hit för referens. Det kan se konstigt ut och innehålla utdaterad information eller inaktuella åsikter.

Madr.se uppmärksammar - vecka 42

Nasty Old People

: Alltså. Detta är hur grymt som helst. Jag har länge hyllat Anna Högbergs singelrace mot bokförlagen även om det inte synts i bloggen, men jag har inte vågat hoppas på en film i samma anda. Jag har tyvärr inte sett filmen ännu, men jag ska se till att göra det. Om så bara för att registrera att jag tittat.

OpenCola (drink) - Wikipedia, the free encyclopedia

: Det här är lika mycket humor som helt underbart. Ett fritt recept på Colaläsk. För vem som helst att bearbeta och tillverka själv. Det finns ett recept på öl också att läsa på Free Beer - Wikipedia, the free encyclopedia.

16 Fabulous Web Browser Options

: Jag trodde inte att det skulle vara så många. Jag visste likväl om 14 av dem och har använt mer än 10 av dem mer än två timmar.

echolibre blog » Blog Archive » How to build an API in 5 minutes

: Intressant och förmodligen användbart för många små projekt där behov av ett API finns. Jag hoppas få skäl att testköra det snart.

Mozilla Join Microsoft in Slamming Google Chrome Frame

: Lyft på Hatten, Microsoft. Här har ni goda anledningar till att GCF är något dåligt. Nästa gång, låt inte Mozilla göra jobbet åt er utan presentera några andra skäl än totalt trams.

Open Flash Chart - Home

: Ett till nyttoscript, något jag faktiskt testat i två projekt med mycket god framgång. Det är även t script som dyker upp litet här och var, så är det okänt sedan tidigare bör det kollas upp!

Tips - Styrning av datorn utan arm/hand funktion

: Veckans guldstjärna. Jag brinner själv för tillgänglighet och tycker att alldeles för få tar det på allvar. Artiklar som det här behövs det fler av. Förhoppnignsvis läser någon den på grund av att jag nämner den.