Grattis på halvårsdagen, älskling!

XKCD: everything

Ett halvår! Det är bara början på en långresa som jag inte vill ska ta slut. Ty jag älskar dig, älskling, och detta är min första (och förmodligen inte sista) skriftliga kärleksförklaring till dig.

Jag älskar alla kloka saker du säger.

Jag lär mig ofta mycket nytt när jag pratar med dig. När vi inte ses på längre stunder saknar jag dessa samtal, som tyvärr inte gör sig lika bra på telefon som i samma rum: de gnistrar och finns en magi i luften, likt starkt lysande stjärnor på en månlös natt, när jag får vara med dig i enrum, och prata med dig.

Jag älskar din strävan efter att hela tiden vara den bästa versionen av dig själv du kan bli.

Det inspirerar och smittar av sig på mig, vilket jag mäkta uppskattar. Då "lika barn leka bäst", är detta något som vi båda vet kan skapa både känsla av förtvivlan och förtröstan: det får mig att känna mig trygg för framtiden att veta att jag, vid min sida, har någon som förstår.

Jag älskar ditt djupa och äkta engagemang för världen och dess invånare, såväl djur som människor.

Det är en egenskap som är högst ovanlig i min närmiljö, och du är den häftigaste jag vet för att besitta denna egenskap. Du ger mig hopp, får mig att känna att livet är värt att leva, och att det finns gott i världen värt att kämpa för.

Ett halvår.

Tillsammans ska vi eftersträva att bli vackrast i vårt universum. Att bli starkare än alla andra, och göra vårt för lära världen att bi en snällare och mer kärleksfull plats.

För vad vore jag utan dig? Jag nöjer mig med svaret "en sämre version av mig själv", för det är alldeles säkert!

Grattis på halvårsdagen, älskling!

P.S. Visa ej för farmor eller mormor! 👇

Tryck på mig!Det finns en hel del för mig att skriva om din fasta röv, dina otroligt vackra ögonbryn, din smäckra hals, ditt fantastiska hår, dina gudalika avsugningar och din ljuvliga fitta också.

Det sparar jag dock till en annan gång, likt en Cliff Hanger: Kärleksbrev ska väl inte innehålla sånt? 😘

Orgie och DP står också kvar på schemat, det ser jag fram emot att få göra tillsammans med dig, älsklingen min!